Computex 2017: ASUS ZenScreen este un monitor portabil de 15.6 inch ce vine cu conector USB Type-C; costă doar 249 dolari

0
1870

Încă nu s-au terminat lansările de la Computex 2017, târg unde tocmai ce a fost prezentat și monitorul USB ASUS ZenScreen ce poate fi sprijinit folosind chiar un pix. Ecranul are o diagonală de 15.6, oferă rezoluție Full HD, respectiv tehnologie IPS și de departe este cel mai subțire monitor USB pe care l-am întâlnit până acum.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Marginile din jurul panoului frontal sunt de doar 6.5 mm și după cum puteți vedea, avem parte de o bărbie metalică în partea de jos. Un singur port de conectare este folosit aici, adică unul USB Type-C și aflați că monitorul cântărește 780 grame și măsoară doar 8 mm în grosime.

Există o husă specială de protecție ce are și rolul de kickstand, dar la pachet ASUS oferă și un pix branduit ce poate servi ce post de sprijin. Acesta va fi plasat în decupajul din partea de jos și astfel funcționa ca un kickstand ad-hoc la nevoie – fix precum puteți vedea în clipul de prezentare de mai jos.

Ce mai trebuie să știți despre acest monitor este faptul că ne oferă o funcție de rotire automată a ecranului pentru a utiliza produsul atât în modul portret, cât și în cel landscape, 4 nivele de filtru pentru lumina albastră, o tehnologie antiflicker și 8 moduri video presetate.

În cutie vom găsi și un cablu USB-C către USB-C, dar și un adaptor de la USB-C către USB-A. Prețul produsului este de doar 249 dolari și va ajunge curând la vânzare în mai multe regiuni din lume!