Citizen intră pe piaţa ceasurilor inteligente cu modelul CZ Smart

0
2044

Puţine companii din rândul producătorilor de ceasuri încă mai rezistă tentaţiei de a intra pe piaţa smartwatch. Printre ultimii mohicani era şi Citizen, care a anunţat astăzi pătrunderea pe piaţa ceasurilor smart. Compania japoneză a dezvăluit noul CZ Smart, pe care îl detaliem mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Ceasurile Citizen sunt foate apreciate pentru eleganţa lor, fie că vorbim despre modele feminine sau masculine. Gama Eco-drive e foarte iubită de public, iar dispozitivele sincronizate cu ceasurile atomice fac senzaţie. Ei bine noul Citizen CZ Smart este un smartwatch pur, nu vreun hibrid. Are dotări destul de impresionante şi rulează Wear OS. Aduce un ecran AMOLED de 1.28 inch, cu rezoluţie de 416 x 416 pixeli, iar la interior găsim un procesor Snapdragon Wear 3100, plus 8 GB RAM.

Avem şi destul de mulţi senzori la bord: de puls, barometru, accelerometru şi giroscop. Corpul este din nou elegant, dar şi rezistent, la apă până la 3 ATM sau 30 de metri. Ceasul poate prelua apeluri direct, venind cu un difuzor integrat şi pentru că rulează Wear OS îţi permite să instalezi şi aplicaţii. Oferă şi suport Google Assistant şi Google Pay, dar şi Google Fit. Aduce şi watch face-uri personalizabile, inclusiv unele de la ceasuri consacrate Citizen.

Costă 395 dolari şi livrările sale încep din decembrie.