Beats a lansat o ediție limitată de căști Powerbeats High Performance fosforescente

0
616
Beats a lansat o ediție limitată de căști Powerbeats High Performance fosforescente

Din când în când, companiile colaborează cu alte branduri pentru crearea de căști, boxe sau alte produse în ediție limitată. Astăzi firma Beats a dezvăluit colaborarea cu brandul de modă din Tokyo, Ambush, prin forma unor căști wireless Powerbeats High Performance fosforescente.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Yoon Ahn, cofondator Ambush declară: “Locuiesc în mijlocul orașului Shibuya și sunt întotdeauna inspirat de modul în care orașul strălucește noaptea”. Acesta a adăugat “M-am gândit că ar fi grozav dacă ar exista un produs care să capteze aceeași energie a orașului când ești afară, noaptea târziu, ascultând muzică.”

Într-adevăr, singura diferență dintre modelul de bază și noua versiune este culoarea. În întuneric, noul model strălucește într-un verde strălucitor, dar la lumina zilei acestea capătă doar o nuanță verzuie, albicioasă. Desigur, avem logo-ul Ambush în apropierea celui Beats, cât și pe săculețul de transport. În afară de aceste detalii vizuale, căștile sunt neschimbate.

Căștile Powerbeats se bucură de popularitate globală. Acestea sunt wireless și au și certificare IPX4 pentru rezistența la transpirație și apă. În plus, Beats a integrat controalele chiar pe căști, fiind mai ușor de accesat și mai exacte decât panourile tactile regăsite pe alte modele.

Mult mai important e chip-ul din interiorul acestora, Apple H1, care oferă suport pentru Siri și un proces de setup simplu. Căștile au și o autonomie de 15 ore pe încărcare și oferă cam aceeași experiență audio precum Powerbeats Pro, care sunt true wireless și mult mai scumpe.

Această versiune va fi disponibilă începând de mâine în SUA, pentru suma de 199.95 USD. Șansele sunt slabe însă să le vedem și pe plan local.