CES 2021: XPG anunță ultrabook-ul de gaming XENIA Xe, module de memorie și o gumă de mestecat energizantă

0
552
XPG

Febra lansărilor de la CES 2021 a început de câteva zile, iar astăzi descoperim că și cei de la XPG au noutăți foarte interesante. Pe lista de noi produse avem un laptop de gaming, module de memorie și stocare, dar și ceva inedit – o gumă de mestecat energizantă. Detalii despre fiecare dispozitiv în parte aflați din rândurile de mai jos.

Publicitate ⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Începem cu laptop-ul de gaming XPG XENIA Xe, destinat celor care caută un ultrabook complet și ușor de transportat. Este suficient de puternic pentru a rula jocuri, task-uri de productivitate și pentru creare de conținut. Are ecran de 15.6 inch, șasiu din aluminiu anodizat și măsoară 11 mm în grosime, având greutate de 1.65 kg. Aduce procesor Intel Core i5-1135G7 sau i7-1165G7, grafică Intel Iris Xe și panou tactil.

XPG

Ecranul său este un IPS Full HD de 15.6 inch și pe lista de dotări mai avem și un SSD XPG PCIe Gen4 M.2 de 1 TB. Laptop-ul are și baterie de 73 Whr, suport pentru încărcare rapidă via USB-C și microfoane Far Field cu suport Cortana și Alexa. Trecem mai departe la celelalte produse devăluite și avem SSD-ul GAMMIX S70 PCIe Gen4 M.2 2280.

Acesta asigură viteze de citire/scriere de până la 7400/6400 MB/s, compatibilitate NVMe 1.4 și Dynamic SLC Caching. XPG a mai prezentat și carcasa DEFENDER PRO E-ATX Mid-Tower care poate găzdui plăci grafice cu lungime de până la 380mm. O altă carcasă este STARKER AIR ATX Mid-Tower care vine cu filtru inovator de praf.

Pe lista de noutăți se mai numără și cooler-ul cu lichid LEVANTE Pro All-in-One. În zona ADATA avem noi module DRAM DDR5, caduri SD Express (SD 7.0, PCIe Gen3x1). Avem și SSD-ul extern ADATA SE900G ce adoptă o carcasă din metal și interfață USB 3.2 Gen2x2. Nu în ultimul rând avem și ecosistemul software XPG Prime destinat personalizării experienței de gaming.

O lansare inedită este reprezentată de către XPG Gaming Gum. Aceasta esteo gumă de mestecat energizantă ce include cofeină, luteină și aromă de mentă. Nu are grăsimi și proteini.