CES 2021: Lenovo anunță PC-ul all in one Yoga 7 AiO cu grafică RTX 2060 și ecran rotativ

0
1116
Lenovo Yoga 7 AIO

În cadrul târgului de tehnologie CES 2021 s-au lansat și multe produse Lenovo, unul dintre acestea fiind Yoga 7 AiO. Dup cum spune și numele, avem aici de-a face cu un PC All-in-One, unul mai special. Ce ne rezervă, cât costă și de ce ar trebui să îl luați în calcul pentru o viitoare achiziție aflați în rândurile următoare.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Din start un detaliu care atrage atenția este faptul că monitorul se poate roti la 90 de grade grație unei balamale speciale. Astfel, putem folosi PC-ul atât în mod landscape atunci când avem multitasking, dar și în mod vertical pentru acele momente în care lucrăm cu text.

Lenovo Yoga 7 AIO

Acest format este ideal și pentru când accesăm feed-uri cu scroll lung, sau intrăm pe rețele de socializare. Lenovo Yoga 7 AiO mai dispune și de o funcție de înclinare la 20 grade. Ecranul folosit aici este un IPS de 27 inch cu rezoluție 4K și care acoperă 99% din spectrul de culoare DCI-P3. Bifăm de asemenea și o acoperire de 99% pentru gama de culori Adobe RGB.

Lenovo Yoga 7 AIO

PC-ul de față are o cameră web de 5 megapixeli care se poate detașa din zona superioară, iar per total design-ul său este unul minimalist. Avem muchii super înguste pe 3 laturi, iar dotările sunt unele deosebite pentru un AIO. Vorbim aici despre configurații maxime cu procesor AMD Ryzen 7 4800H și grafică NVDIA RTX 2060. Primim și microfoane integrate pentru interacțiune cu Alexa sau Cortana. Mai avem și până la 1 TB stocare SSD, respectiv 16 GB RAM.

Lenovo dezvăluie faptul că lansarea va avea loc în februarie pe piața din China. Prețul de pornire stabilit va fi de 1599 dolari. Când exact vine în Europa și eventual în România rămâne de văzut.