CES 2021: JBL Bar 5.0 MultiBeam este un soundbar all-in-one ce livrează sunet surround

0
1679
JBL Bar 5.0 MultiBeam

Printre lansările numeroase din cadrul CES 2021 avem iată și noul soundbar JBL Bar 5.0 Multibeam. Acesta se remarcă prin alura sa de soundbar “all-in-one”, fiind capabil să livreze sunet surround fără nevoia de extra difuzoare. Ce ne rezervă mai exact dispozitivul, cât costă și când îl vom vedea în magazine, aflați din rândurile următoare.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Un prim detaliu pe care îl aflăm este acela că JBL descrie acest soundbar drept suficient de compact pentru a fi utilizat în diverse spații. În centrul atenției avem tehnologia MultiBeam care livrează o experiență de sunet surround fără nevoia unor extra difuzoare adăugate sistemului audio.

JBL Bar 5.0 MultiBeam

JBL Bar 5.0 MultiBeam dispune de tehnologia JBL 3D Surround Sound pentru un bas adânc și puternic, fără nevoia unui subwoofer. Beneficiază și de aportul Virtual Dolby Atmos folosit pentru a reproduce dimensiunea înălțimii audio. Se ajunge astfel la o experiență cinematică audio 3D atunci când vizionăm filme sau seriale pe TV. Ca dotări, acest soundbar folosește 5 drivere, 3 plasate frontal și 2 lateral.

Include și 4 radiatoare pasive pentru a crea sunetul și suportă streaming via Bluetooth și Apple AirPlay 2. Mai mult de atât, oferă și suport Chromecast, respectiv streaming via Alexa (inclusiv multiroom audio). Utilizatorii pot conecta telefonul Android sau iOS la soundbar și pe corpul său există și butoane de control audio.

JBL Bar 5.0 MultiBeam va debuta oficial pe piață în această primăvară la un preț recomandat de 399 euro.