Disney pregătește un serial bazat pe celebrul clasic horror “Alien”, odată cu preluarea francizei

0
1029
Disney

Printre cele mai populare serii din lumea cinematografiei se numără și “Alien“, franciză care este acum deținută de către Disney. După cum era de așteptat, această preluare înseamnă că fanilor Alien li se pregătește ceva special. Este vorba despre o nouă serie TV bazată pe filmul clasic și aflată în dezvoltare la ora actuală în rețeaua de televiziune FXNetworks.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Aflăm că acest serial îl are în spate pe Noah Hawley, producătorul unor titluri precum Fargo și Legion. Ni se promite o aventură terifiantă plasată într-un viitor nu tocmai îndepărtat și a cărei acțiune se defășoară pe Pământ. Mai descoperim și faptul că Noah va lucra în colaborare cu directorul Ridley Scott care a lucrat la originalul “Alien“.

Disney

Disney spune că prin acest serial se dorește atragerea publicului către un serial televizat bazat pe unul dintre cele mai mari clasice horror sci-fi produse vreodată. Există și alte detalii ce ies la iveală cu această ocazie. Inclusiv vestea că se lucrează la un spinoff separat. Potrivit informațiilor din online, acest serial ar urma să fie axat pe povestea tinerei Ripley.

Sunt și câteva zvonuri referitoare la faptul că actrița Sigourney Weaver s-ar putea reîntoarce în franciză în ciuda vârstei (71 de ani).