CES 2020: Razer a prezentat în Las Vegas controllerul universal Kishi, pentru jocuri de mobil, dar şi desktopuri modulare

0
1755

Razer îşi cimentează prezenţa pe piaţa perifericelor de gaming cu cele mai noi lansări de la CES 2020. Acolo au adus produse precum un simulator inovator de curse, dar şi un desktop de gaming, un router 5G şi un controller universal Razer Kishi. Despre toate acestea avem detalii mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Toate acestea sunt produse de gaming, ce includ un desktop modular, controller, router şi acel “rig” pentru pasionaţii de curse auto. La standul Razer de la CES publicul este invitat să descopere şi experienţe de gaming pe bază de cloud, inclusiv o avanpremieră a implementării soluţiei NVIDIA GeForce NOW. Iată şi noile produse de gaming

Razer Eracing Simulator

Razer Eracing Simulator este un “rig” pentru pasionaţii de curse, care vor să se simtă ca în cockpit şi pe circuit. Sistemul prezentat la CES 2020 rulează jocul Project Cars Pro, cu tehnologii de la firmele Vesaro, Simpit, Fanatec şi Synthesis VR. Avem un sistem de proiecţie aici cu unghi de 202 grade, o platformă hidraulică şi control 100% manual. Există şi un volan, schimbător de viteze şi pedale. Nucleul este confecţionat manual şi este proiectat ca un sistem modular avansat, ce permite realizarea a multiple scenarii de simulare.

Se pot simula mai multe tipuri de teren, dar şi forţe G. Volanul este conceput de Fanatec şi realizat din aluminiu anodizat şi fibră de carbon, îmbrăcat în piele fină.

Razer Tomahawk Gaming Desktop

Razer Tomahawk este un computer de gaming modular, care poate fi uşor personalizat şi upgradat de utilizator. Totul este uşor de înlocuit, scos şi amplasat, iar carcasa este destul de compactă şi robustă. Produsul vine în prima jumătate a acestui an şi se bazează pe o carcasă deosebit de compactă Razer Tomahawk N1. Se combină cu Intel NUC 9 Extreme Compute Element şi oferă un design minimalist, angular. E vorba de o carcasă din aluminiu, cu ferestre din sticlă securizată, amplasate în lateral.

Avem şi un spaţiu de ventilare sus, suficient pentru a asigura temperaturi de funcţionare optime. În spate există un mecanism ce oferă acces uşor la inteiror, fără a fi nevoie de şurubelniţe sau alte unelte speciale. La bord găsim un procesor Intel Core i9, 64 GB RAM, o placă grafică RTX 2080 şi posibilitatea de a extinde stocarea şi RAM-ul.

Razer Sila 5G Home Router

Acest dispozitiv de reţelistică oferă viteze sporite, pentru gamerii care doresc latenţă minimă. Vine cu tehnologia proprietară FasTrack, care reprezintă o funcţie QoS (Quality of Service) inteligentă, care se adaptează în mod continuu, oferind prioritate în accesarea lăţimii de bandă pentru conexiunile aplicaţiilor şi dispozivitelor de gaming şi streaming. Modul de funcţionare Gaming Mode oferă sesiuni de gaming online fără întreruperi.

Acest produs permite prioritizarea dispozitivelor precum console Xbox sau sisteme desktop, optimizând performanţele serviciilor de tip cloud gaming. Avem şi un indicator integrat, care notifică utilizatorii când se schimbă dispozitivul prioritizat.

Razer Kishi

Razer Kishi este un controller universal, dezvoltat pentru jocurile de mobil. Acesta este compatibil cu terminale iOS şi Android şi promite gameplay cu latenţă deosebit de scăzută. Are o formă compactă şi ergonomică, inspirată de Razer Junglecat. Kishi este compatibil cu tehnologiile de cloud gaming şi oferă butoane analog, dar şi thumbstick-uri precise pe ambele părţi. Designul său a fost conceput în parteneriat cu cei de la Gamevice şi permite amplasarea dispozitivelor mobile în partea de mijloc a controllerului.

Controlul cu latenţe scăzute se face în mod nativ şi pentru cloud gaming şi avem un port USB-C sau Lightning amplasat discret, alături de porturi de alimentare pass through. Controllerele de acest gen vor fi disponibile la începutul acestui an. Conectarea se face ca la Nintendo Switch, pe lateralele telefonului.