CES 2020: MSI prezintă laptopurile de gaming GS66 şi GE66, cu ecrane de 300 Hz

0
958

Pe lângă desktopul 5G în formă de cap de robot, MSI a adus la CES 2020 şi noi laptopuri de gaming, care impresionează prin ecranele de 300 Hz. Seria GS Stealth adoptase deja cele mai noi modele de plăci RTX, iar GS66 plusează cu ecranul opţional de 300 Hz.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

MSI GS66 e pentru profesioniştii eSports, care fac şi bani din asta. Avem şi cele mai subţiri lamele de ventilatoare de pe piaţă, conform MSI. Aceste modele au extra curburi şi secţiuni angulare pentru un look mai pronunţat şi au şi o ediţie limitată realizată de către către artistul digital Collie Wertz. Varianta MSI GS66 Stealth are un design „negru pur şi mistic”. Vine cu un sistem de ventilatoare triple, Cooler Boost Trinity+, pentru un flux de aer sporit.

GE66 Raider este o serie de laptopuri care la rândul său aduce ecrane de 300 Hz, dar şi o baterie de 99.9 Whr, găsită pe GS66. Aici avem o iluminare specială Auroral Mystic Light, care se propagă din zona inferioară a laptopului. MSI a folosit o carcasă din aluminiu, cu zone din titaniu lucios şi accente metalice pronunţate. Laptopul are un ecran de 15.6 inch. Produsul are şi o ediţie limitată Dragonshield, o colaborare cu acelaşi Collie Wertz, care a dezvoltat modele 3D pentru Transformers, Iron Man şi Star Wars.

Noile modele au procesoare Intel Core H Series de generaţie a zecea şi plăci grafice RTX de ultimă oră.