CES 2020: MSI MEG Aegis Ti5 este un PC de gaming în formă de cap de robot și cu suport 5G

0
1943

Sunt PC-uri de gaming cu design cool… și apoi este și MSI Aegis Ti5. Are forma unui cap de robot, amintind de serialul „Black Mirror” sau de altă producție Netflix, „I Am Mother”. Pe lângă aspectul vizual și gaming-ul, acesta ar fi primul desktop compatibil 5G, prezentat la CES 2020.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Avem și un display frontal de mici dimensiuni, care te ajută să monitorizezi starea acestui PC și să controlezi sistemul. Secretul acestui design inedit este de fapt acea „rotiță” de sub desktop. Unghiul la care este ridicat acest computer ar avea legătură cu o aerisire optimă a sa și o circulație mai bună a aerului. Specificațiile sunt evident high end, incluzând un procesor Intel Core i9, placă grafică NVIDiA RTX 2080 Ti, dar acestea nu sunt dotările finale.

Se ajunge până la 128 GB RAM, iar un reprezentant MSI ar fi menționat o sumă de 4000 de dolari pentru acest PC. Lansarea e programată pentru trimestrul 3 al acestui an. Ca stocare primim până la 3 SSD-uri M.2, avem și două drive-uri de 2.5 inch și un drive bay de 3.2 inch. Nu lipsește iluminare RGB și avem și un buton „Gaming Dial” cu care facem ajustări de performanță. MSI folosește sistemul proprietar de răcire Silent Storm, care implică amplasarea procesorului, plăcii grafice și sursei în „camere” separate, pentru un flux de aer mai bun.

Apropo de sursă ar fi una de 650W 80 Plus, iar modemul 5G este integrat în PC. Avem și Wifi 6 și LAN 2.5 Gbit.