CES 2018: Samsung Notebook 7 Spin (2018) este un nou laptop cu ecran rotativ, suport Active Pen

0
1115

Samsung a adus la rândul său laptopuri noi în Las Vegas pentru CES 2018 şi ca atare luăm contact cu noul model Samsung Notebook 7 Spin (2018). Acesta este succesorul lui Notebook 7 Spin de anul trecut şi aduce un ecran rotativ la 360 de grade, dar şi o baterie mai bună.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Rulează Windows 10 şi are la interior cel mai nou procesor quad core Intel Core i5, cel mai probabil unul de generaţie a opta. Aduce şi 8 GB RAM, 256 GB stocare (SSD) şi un ecran de 13.3 inch PLS Full HD. Este un touchscreen evident, unul rotativ, care oferă suport pentru stylusul Active Pen. La bord mai găsim şi microfoane far field, cu suport pentru o experienţă imbunătăţită a lui Cortana.

Acest laptop are şi securitate superioară, integrand atât un scanner de amprente, cât şi Windows Hello şi un Privacy Folder. Suportă şi înregistrarea vocală de notiţe şi stocarea lor în cloud via Samsung Cloud, cu 15 GB oferiţi gratuit. Bateria are o capacitate mai mare decât a predecesorului, iar la pachet primim şi Studio Plus, o suită de editare foto şi video la nivel amator/semi pro.

Notebook 7 Spin (2018) va debuta doar în anumite zone de pe glob în trimestrul întâi al acestui an. Nu avem preţ încă, dar eu aş estima undeva pe la 700 sau 800 de euro.