Ochelarii stilaţi ACE Eyewear pot captura video şi posta direct pe Facebook, YouTube şi Instagram

0
929

Snapchat a pariat anul trecut pe Spectacles, acei ochelari inteligenţi care pot realiza capturi foto şi video. Compania a pariat şi a pierdut zeci de milioane de dolari, dar asta nu opreşte alte firme să îşi încerce norocul în aceeaşi zonă. Ca atare, azi vă prezentăm ochelarii stilaţi ACE Eyewear, care sunt ceva mai avansaţi decât Spectacles.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Aceşti ochelari smart pot posta direct pe Snapchat, Instagram, Facebook şi YouTube, iar lista lor de dotări nu arată rău deloc. Purtătorul de ACE Eyewear poate face live streaming video direct pe site-urile de socializare preferate, folosind o aplicaţie de pe smartphone ca intermediar. Compania din spatele acestor ochelari se numeşte Acton şi e mai degrabă cunoscută pentru skateboardurile sale electrice.

Ochelarii pe care îi vedeţi aici pot realiza fotografii la 8 megapixeli şi filma la rezoluţie HD. Unghiul de vizualizare al camerei este de 120 de grade, iar captura se iniţiază apăsând butonul shutter din zona stânga sus a ramei. Bateria ţine 1.5 ore de captură continuă sau 80 de ore în standby. Un plus e faptul că purtabilul este rezistent la apă şi praf şi vine cu 4 GB stocare pentru capturi.

Un avantaj faţă de Spectacles e că avem aici capturi standard cu imagine dreptunghiulară şi nu rotunjită ca la Spectacles. În plus perechea Snapchat filma doar 30 de secunde, iar aici se merge până la 40 de minute continuu. ACE Eyewear costă 99 dolari bucata, un discount de 50% faţă de preţul standard pentru cei care cumpără la debut, iar livrările încep în aprilie.