CES 2018: Razer Project Linda este un concept de notebook hibrid ce amintește de seria Asus PadFone

0
773
Razer Project Linda

Era de așteptat ca în cadrul târgului CES 2018 ce are loc în aceste momente în Las Vegas să vedem și concepte pentru produse inedite. Chiar Razer ne aduce un astfel de produs numit Project Linda, un concept foarte interesant ce ne amintește de seria PadFone a celor de la ASUS.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

În cazul în care nu știți despre ce este vorba, ASUS lansa prin anul 2013 tablete hibrid cu dock special creat pentru smartphone, telefonul devenind unitatea de procesare. Aceeași idee este aplicată și aici numai că avem de-a face cu un notebook în toată regula ce vine cu dock pentru smartphone-ul Razer Phone.

Razer Project Linda

După cum vedeți și în clipul de prezentare de mai jos, laptop-ul dock are un locaș dedicat în zona unde de regulă avem touchpad-ul și odată plasat telefonul acolo, un port USB-C va pune lucrurile la treabă. Ecranul telefonului are și rol de touchpad și notebook-ul se folosește strict de configurația hardware a terminalului mobil.

Razer Project Linda se livrează cu un ecran de 13.3 inch, tastatură iluminată, baterie de 53.6 Wh și 200 GB spațiu flash de stocare. Mai are și port USB-C, port USB-A și chiar un jack audio. Conceptul este unul tare interesant dar gamerii nu sunt vizați aici, asta pentru că nu vorbim despre un notebook de gaming.

Se vor putea rula jocuri și aplicații Android, întregul setup afișând o interfață Android customizată. Aflăm pe viitor cum evoluează proiectul și dacă Razer are în plan să lanseze produsul către public. Prețul nu va fi deloc mic, asta pentru că e nevoie și de un Razer Phone pentru ca totul să funcționeze.