CES 2018: General Electric Family Hub este o tabletă de 27 inch pentru bucătărie ce are multiple funcționalități

0
708
General Electric Family Hub

Parcă anul acesta mai mult decât niciodată la CES 2018 vedem o mulțime de lansări de produse destinate utilizării în bucătărie. Am descoperit ieri frigiderul Samsung cu boxe integrate și asistent vocal, iar astăzi aflăm detalii despre mega tableta numită General Electric Family Hub.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Aceștia numesc produsul de față drept Family Hub și avem de-a face cu o tabletă de 27 inch ce va fi plasată deasupra aragazului, având parcă design-ul unui cuptor cu microunde veritabil. Numele hub reprezintă într-un fel rolul dispozitivului, acela de centru de control pentru alte electrocasnice smart.

General Electric Family Hub

Putem viziona rețete video direct pe tabletă, accesa internetul tot în acest mod și chiar fotografia și filma preparatele de pe aragaz asta datorită unei camere video îndreptate către oala în care gătim. Vlog-urile de gătit ajung la un nou nivel astfel și avem și o cameră video îndreptată spre noi dacă vrem să realizăm apeluri video.

De asemenea, tableta sosește cu o hotă integrată astfel că funcționalitățile sale sunt mai numeroase. Nu există detalii despre prețuri dar aflăm că lansarea comercială va avea loc în a doua parte a acestui an.