CES 2018: Anker Nebula Capsule este o „cutie de suc” cu rol de proiector Android

0
1197

Anker a lansat recent un produs care a rezultat în urma crowdfundingului. E vorba despre Anker Nebula Capsule, un proiector cu Android şi Bluetooth care e mic cât o cutie de suc. Costă 349 de dolari şi îl detaliem mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Nebula este de fapt un sub brand al celor de la Anker, cunoscuţi pentru baterii externe şi încărcătoare. Acest brand se axează mai degrabă pe produse home theater, decât pe portabile, iar acum vedem primul lor proiector din 2018. Versiunea aceasta miniaturală de Caspule a debutat pe Indiegogo cu mare succes. Era prezentată în septembrie anul trecut şi vine cu proiector DLP integrat, Android şi are şi rol de difuzor Bluetooth.

A fost prezentat la CES 2018 în aceste zile şi este disponibil acum pe Amazon pentru 349.99 dolari. Cei care au urmărit evoluţia proiectului au putut cumpăra jucăria la suma de 199 dolari în regim early bird de pe site-ul de crowdfunding. Specificaţiile sunt mai degrabă modeste, proiectorul având rezoluţie de 854 x 480 pixeli, iar la bord avem o versiune nu chiar modernă de Android TV.

Luminozitatea este de 100 de lumens, dar marele avantaj e autonomia: 4 ore de playback video şi până la 30 de ore de playback audio. Rulează Android 7.1, are port HDMI şi compatibilitate cu YouTube, Netflix, Spotify şi TED. Nebula Capsule vine cu un difuzor de 5W care oferă sunet la 360 de grade. Corpul este fabricat din aluminiu, iar produsul se cumpără de aici.