Castile cu surround 7.1 Logitech G35, analizate de experti

0
1285

Cei de la Crunchgear au avut ocazia sa se joace cu castile Logitech G35, care vin cu suport audio 7.1 surround. Vorbim despre un headset pentru cei care nu se dau in laturi sa cheltuie orice suma pentru o experienta de gaming sau cinematografica de calitate. Pretul castilor este de 130 de dolari, nu unul extrem, dar totusi destul de mare pentru un headset.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

g35-001-620x413

Cei de la Crunchgear afirma ca toata seria de casti G, create de Logitech folosesc acelasi design, dar si ca G35 impresioneaza placut la acest capitol. Castile sunt destul de grele, dar nu foarte, greutatea fiind bine distribuita. Mai important e faptul ca headsetul e comfortabil, are un feeling bun si nu arata ridicol pe capul gamerului, daca aspectul estetic conteaza.

profile

G35 este ajustabil pentru toate marimile de cranii, iar sistemul de control se afla in partea dreapta a castilor, in vreme ce si un microfon este prezent, din pacate nedetasabil. Logitech G35 vine cu un sistem Dolby virtual surround sound, pe care nu va fi nevoie sa il folositi pentru Skype sau seriale TV. Totusi, el intra in actiune atunci cand ascultati muzica sau vizionati un film cu numeroase efecte speciale si sunet pe masura.

Headsetul este perfect izolat, iar in jocuri veti simti cu adevarat ce inseamna surround-ul 7.1, G35 oferindu-va o experienta deosebita. Mai multe detalii in recenzia completa, aici.

Sursa