Carl Zeiss PhotoScope 85 T FL, aparat foto cu un super obiectiv

1
680

In cadrul showului Photokina 2008 Carl Zeiss a facut show prezentand un produs destinat fotografilor profesionisti, in special celor din domeniul sportiv. Pe numele sau PhotoScope 85 T FL, acest concept permite observarea si captura simultana a actiunilor si obiectelor, fie ele de dimensiuni reduse si aflate la mare distanta.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Produsul integreaza o camera digitala performanta si o lentila super tele, intr-un singur corp, permitand crearea unui nou instrument fotografic. Aparatul suporta un zoom de 15-45 X, iar distanta de focus apropiat este de aproximativ 5 metri. PhotoScope 85 T FL masoara 438 mm (lungime) si cantareste aproape 3 kilograme, fiind dotat cu un senzor de imagine CCD si o baterie Li-ion de 7.4 V.

Distanta focala a acestui aparat este de 600-1800mm, iar viteza shutterului este B-1/2000s, in vreme ce fotografiile rezultate vor fi disponibile in format JPEG, DNG (RAW). La capitolul conectivitate beneficiati de suport USB 2.0, in vreme ce stocarea se va realiza prin intermediul unui card SD.

Incredibilul PhotoScope va sosi pe piata in primavara/vara lui 2009, iar specificatiile pot suferi modificari pana atunci.

Sursa