Canon va lansa o nouă cameră de filmat pentru cinema pe 24 septembrie, dar și platforma Canon Vision

0
890
Canon

O veste interesantă pe care o aflăm acum pe final de săptămână este aceea că cei de la Canon pregătesc noutăți pe data de 24 septembrie. În această zi este programat debutul unei noi camere de filmat, dar și al platformei Canon Vision menită să reproducă atmosfera evenimentelor în spațiul virtual.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Cei care vor vizita platforma Canon Vision joi, 24 septembrie la ora 15:00, vor afla mai multe detalii despre camera de filmat cea nouă. Vorbim aici despre o cameră ideală pentru televiziuni, cineaști, producători independenți, videografi, dar și alți specialiști în domeniu.

Vizitatorii vor putea explora întreaga gamă de produse și soluții Pro AV, dar și înțelege mai bine tehnologia folosită, cu ajutorul explicațiilor oferite de echipa de specialiști și de cei mai buni profesioniști din domeniu. De asemenea, veți avea ocazia să vizionați proiecții de scurtmetraje.

Ce mai aflăm este că în perioada 24-25 septembrie, programul Canon Vision de evenimente va include 6 sesiuni live la care vor participa profesioniști care vor discuta subiecte extinse, de la provocările actuale în domeniu și până la domeniul post-producției și trenduri în video-jurnalism.