Canon EOS Rebel XSi – camera digitala SLR cu un display impresionant

0
1098

Dupa XTi, lansat in 2006, Canon scoate pe piata o noua camera din aceeasi serie cu o multitudine de imbunatatiri interesante. Produsul este disponibil pretul de aprox. 1000$, destul de mult s-ar parea, avand in vedere trendul de ieftinire al tehnologiei.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Desi ne-am fi asteptat la o rezolutie mai mare, 12.2 megapixeli par sa fi fost suficienti pentru producatorul aflat in topul fabricantilor de camere digitale.

Poate inregistra cu 3.5 cadre pe secunda si este dotat cu un display de 3 inchi, atat de mare fata de aparatul propriu-zis incat producatorii au trebuit sa mute niste butoane astfel incat ecranul sa poata incapea in mod natural.

Un alt upgrade fata de produsul anterior este optiunea Auto Optimizare care lumineaza zonele intunecate fara sa evidentieze prea mult zonele luminoase. Canon EOS Rebel XSi permite de asemeni previzualizarea imaginii (SLR – Single Lens Reflex), optiune intalnita si la alte camere digitale, foarte folositoare in ceea ce priveste focalizarea imaginii, dar inutila in mod film.

Sursa