Canon EOS 5D Mark III – 22.3 Megapixeli full-frame și un preț pe măsură

0
574

Vorbim de un aparat foto la care majoritatea îndrăznim doar să visăm. Eu îl văd potrivit în mâna unui fotograf profesionist care să-l utilizeze la maxim și care să cunoască toate funcțiile incluse. Lista de specificații este foarte lungă și scrisă în totalitate ar scoate un articol considerabil în număr de caractere.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

A fost adus și în România, luni a avut loc o conferință de presă în care vedeta a fost Canon EOS 5D Mark III. Îmi pare foarte rău că nu am apucat să-l văd. În showroom-ul f64.ro a putut fi testat marți și miercuri.

Să vedem care sunt specificațiile care fac atât de dorit pe Canon EOS 5D Mark III:

– senzor CMOS de 22.3 Megapixeli full-frame, procesor de imagine DIGIC 5+;

– autofocus în 61 de puncte;

– fotografiere continuă la 6 fps;

– ISO 100 – 25.600;

– ecran de 3.2 inch;

– mod HDR.

“EOS 5D Mark III reprezintă un important pas înainte pentru seria EOS 5D” a declarat Kieran Magee, Marketing Director, Professional Imaging, Canon Europe.EOS 5D Mark II este un aparat foto de excepţie, de aceea am ascultat sugestiile pasionaţilor pentru a îmbunătăţi performanţele pe toate direcţiile. Această cameră a fost concepută să satisfacă orice provocare creativă – este mai rapidă, mai receptivă şi deţine tot ce ii trebuie pentru a se adapta la orice mediu, de la fotografie de studio la filmare creativă, oferind rezultate de cea mai bună calitate.”

Prețul său începe de la 3.499 dolari și un kit cu obiectivul EF24-105mm f/4L IS USM ajunge la 4.299 dolari.