Camera video JVC GZ-MS100, cu suport YouTube

0
985

Camera video JVC din imaginea de mai jos are un avantaj enorm la capitolul marketing, constituit de brandingul YouTube din partea sa laterala. Sub acesta se afla un buton, care, odata apasat va va permite sa uploadati clipuri direct pe celebrul site de video sharing.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Evident, va trebui sa aveti camera conectata la un PC pentru a uploada clipul, dar procesul va fi cu mult mai usor si rapid decat de obicei. Acelasi buton mentionat are o a doua functie, destul de utila, de a asigura o intregistrare video de maxim 10 minute. De ce? Pentru ca nu puteti “urca” clipuri mai lungi de 10 minute pe YouTube, asta in cazul in care nu aveti cont “Director”.

Revenind la camera GZ-MS100, aceasta este dotata cu o lentila Konica Minolta cu zoom optic de 35x, sistem de reducere a “noise-ului”, display LCD de 2.7 inch si o baterie care va rezista 2.5 ore. Produsul celor de la JVC nu soseste cu un hard disk propriu, dar poate inregistra direct pe un card SD, astfel ca intreg aparatul cantareste doar 270 de grame, fara povara hardului.

GZ-MS100 va sosi in SUA in iunie la pretul de 349.99 dolari si speram cat mai curand si in Romania.

Sursa