Camera video Flip Mino, cu 40% mai subtire si foarte usor de utilizat

1
839
camera_video_flip_mino

Camera video Flip Mino este unul dintre acele produse foarte ieftine, care fac restul gadgeturilor similare sa para prea scumpe si prea mari, ca dimensiuni. Flip este alternativa perfecta pentru camerele scumpe HD, fiind disponibil la un pret de doar 87.95$ (varianta de baza) sau in varianta Flip Ultra la 129$.
camera_video_flip_mino
Modelul de baza inregistreaza 30 de minute video in definitie standard, iar cel Ultra 60 de minute. Numele „Flip” vine de la faptul ca puteti pur si simplu sa conectati camera la portul dumneavoastra USB si veti putea imediat sa transferati clipurile pe YouTube si pe numeroase alte site-uri/servicii similare.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Flip Mino este disponibil la pretul de 180$ si are aceeasi lungime si latime ca si celelalte modele ale brandului, dar doar jumatate din grosime. Ca si varianta Ultra, Mino inregistreaza o ora de video, dar aceasta camera foloseste o baterie Li-ion in locul celor AA. Aceasta mutare ii aduce 3 ore de viata a bateriei si ne intrebam cat de popular ar deveni Flip daca ar intra pe piata HD.

Sursa