Camera digitala Polaroid incorporeaza o imprimanta fara tus

0
1083

Camerele digitale pot fi folosite chiar si de catre fotografii amatori, in ciuda specificatiilor avansate cu care sosesc unele modele in ziua de azi. Iata ca si Polaroid are o camera digitala pentru publicul de masa, sosind cu un senzor de 5 megapixeli si un display LCD color de 3 inchi.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Atuul principal al acestui aparat este acela ca el poate printa instantaneu imagini datorita unei „imprimante” incorporate, care nu necesita incarcarea cu cerneala. In schimb, mecanismul foloseste o combinatie de cristale colorate si hartie speciala, activata termic si patentata de Polaroid.

Rezultatul va fi o poza de 2 pe 3 inchi, fara margini si rezistenta la apa si stergerea culorii. Aparatul foto mai vine si cu zoom digital de 4x, blitz, sistem de inlaturarea ochilor rosii, memorie interna de 16 MB si slot pentru carduri SD. Cu o singura incarcare a acestei camere digitale, veti putea printa 20 de fotografii, de cea mai buna calitate, iar imaginile vor putea fi transferate pe PC sau Mac cu ajutorul unui cablu USB.

Sursa