Camera Digitala BenQ T850 soseste cu display touchscreen stil iPhone

0
820

Producatorul taiwanez BenQ tocmai a lansat oficial cea mai subtire camera digitala din lume cu rezolutie de 8 megapixeli, modelul BenQ T850. Camera are o grosime de 14.9 mm si soseste cu o carcasa metalica, un display LCD de 3 inch, zoom optic de 3x si setare ISO 1.600.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Dotarile sale nu au nimic special, dar privirile utilizatorilor vor fi captate de catre display-ul cu functii touchscreen similare cu cele prezente pe iPhone. Conform celor de la BenQ veti putea accesa majoritatea functiilor camerei prin intermediul a 3 miscari ale degetelor: apasare, miscare circulara si miscare de maturare.

Aceasta din urma (de la stanga la dreapta de-a lungul ecranului) poate fi utilizata pentru a vizualiza imagini, in vreme ce desenarea unui cerc va permite sa mariti o anumita portiune a unei imagini. Puteti apasa display-ul pentru a stabili zona unde aparatul va face focus pe o imagine si veti folosi aceeasi miscare a degetelor pentru a naviga in timpul vizionarii clipurilor video sau in timp ce ascultati muzica.

BenQ T850 include si un stabilizator de imagine si sistem de detectare faciala, plus setari gen „Smile Catch”, care face mai multe capturi pentru a obtine un zambet perfect. Camera digitala va fi lansata intai in China, la un pret inca neanuntat.

Sursa