Bucătăria inteligentă LG de generaţie nouă vine la CES 2019

0
774

Au început anunţurile legate de CES 2019, ocazie cu care aflăm că acolo va aduce LG o bucătărie inteligentă de generaţie nouă. LG Electronics va prezenta “următoarea fază a dezvoltării bucătăriei inteligente” la showul din Las Vegas luna viitoare. Pentru început a încheiat un parteneriat cu firma Drop, dezvoltatorul din spatele platformei Drop KitchenOS.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Scopul este integrarea mai bună a aparatelor de bucătărie, precum cuptoarele în cadrul casei conectate. Prin colaborarea dintre LG şi Drop, consumatorii au acces la recomandări culinare inteligente, pentru gusturi cât mai variate şi rafinate. Bucătăria inteligentă şi conectată de la LG include frigidere, maşini de spălat vase şi cuptoare care lucrează împreună pentru prelucrarea mâncării şi curăţenia de după masă.

LG a mai anunţat în cadrul acestei familii de produse şi XBOOM AI ThinQ WK9 Smart Display, o boxă inteligentă cu difuzoare stereo şi AI. Oferă acces la Google Assistant şi are un ecran tactil de 8 inch, care vă va afişa ghiduri culinare şi reţete video. Tot la CES 2019 LG mai aduce şi HomeBrew, un aparat de făcut bere artizanală acasă, folosind capsule în stilul espressoarelor.

Pe lista de noutăţi smart se află şi frigiderul InstaView ThinQ şi maşina de spălat vase QuadWash. Cuptorul LG are tehnologie EasyClean, care ajută la înlăturarea resturilor de mâncare stropite la interior. Soluţiile inteligente LG pentru bucătărie vor primi demo-uri între 8 şi 11 ianuarie în Las Vegas la CES 2019.