Brandul britanic de electrocasnice Morphy Richards sosește oficial în România

0
905
Morphy Richards

Iată că la început de an avem parte și de lansări speciale pe plan local precum este cazul sosirii oficiale în România a brandului Morphy Richards despre care aflăm via Degustam.ro. În cazul în care nu știați, acesta este un brand din Marea Britanie specializat pe electrocasnice de casă și bucătărie. Are un istoric de 85 ani și din 2021 vine și la noi cu un portofoliu vast de produse.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Un prim detaliu comunicat este acela că lansarea din România reprezintă și expansiunea brandului în Europa de Est. Cât despre produsele ce vor fi găsite la noi, avem pe listă în primul rând aparate de gătit și preparat mâncare. Sunt și produse pentru îngrijirea casei, a hainelor dar și fierbătoare, prăjitoare de pâine sau slow cookere pentru mâncăruri delicioase.

Morphy Richards

Nu ne oprim aici pentru că Morphy Richards mai aduce în magazine și mașini de pâine. Avem de asemenea și fiare de călcat și aspiratoare verticale. Pe toate le vom găsi în magazinele online partenere ale brandului, iar cei care vor să se pună la curent cu portofoliul extins de electrocasnice, au la dispoziție site-ul oficial în limba română aici.

Morphy Richards

Produsele acestui brand se remarcă prin design inovator cât și prin calitatea producției și a materialelor folosite. Aflăm cu această ocazie și un detaliu inedit. Acela că peste 90% dintre casele britanice folosesc produse Morphy Richards pentru activitățile de zi cu zi. Aceste electrocasnice se adresează celor care vor produse elegante și performante atât în bucătărie cât și în restul casei.

Morphy Richards

Pentru că vă vorbeam mai sus despre mașini de pâine, aflați că în portofoliul companiei avem modelele Homebake Breadmaker și Premium Plus Breadmaker. Acestea au meniuri extinse, programe rapide de coacere și pot prepara și aluaturi clasice sau alaturi dulci. Cât despre disponibilitatea acestor electrocasnice, momentan nu avem o listă exactă a retailerilor ce le vor comercializa.

Am descoperit totuși faptul că pe eMAG există câțiva parteneri ce au în ofertă produsele Morphy Richards. Le găsiți aici!