Boxele portabile X-Mini Kai sunt disponibile în România

0
750

Nu înţeleg pasiunea de a asculta muzică de pe telefonul mobil pe boxe portabile, dar poate că o să mi se schimbe opinia după ce voi testa X-Mini Kai. Deocamdată vă spicuiesc câteva detalii din comunicatul de presă. Se conectează la telefonul mobil prin bluetooth, iar asta le face compatibile cu aproape toate telefoanele mobile din piaţă. Se spune că sunetul generat de capsulele compacte ar fi foarte puternic şi că s-ar păstra calitatea şi când sunt date la maxim.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Pot fi folosite şi ca sistem audio pentru apeluri telefonice, sunt dotate cu microfon şi au un buton pentru întreruperea apelului. Greutatea se ridică la doar 95 grame şi forma lor permite a le transporta foarte uşor.

Autonomia se bazează pe un acumulator de tip litiu-ion şi merge spre 8 ore.

Există o opţiune denumit bluetooth dongle şi se pot conecta mai multe boxe spre a face un sistem audio portabil. Preţul lor este de 398 lei.

Declaraţia unui oficial al importatorului: Suntem bucuroși că România s-a numărat printre primele țări în care au ajuns boxele X-Mini Kai. Noul model completează gama cu o facilitate cerută de foarte mulți utilizatori de boxe portabile, aceea de a le putea conecta wireless la telefoane sau tablete”

Date tehnice X-Mini Kai:

– Dimensiuni: 50.0mm X 62.0mm ;
– Greutate: 95.2g;
– Difuzor: 40mm, 4Ω, ecranat magnetic;
– Putere: 2.5W;
– Răspuns în frecvență: 100 Hz – 18 kHz;
– Raport semnal-zgomot: ≥89dB;
– Distorsiune: ≤0.3%;
– Autonomie: până la 8 ore;
– Baterie: 550mAh, 3.7V;
– Timp reîncărcare baterie: 2.5 ore;
– Frecvență operare: 2.4GHz – 2.48GHz;
– Rază wireless: până la 10 metri;
– Compatibil cu Bluetooth v2.1 + EDR, A2DP Stereo;
– Autonomie Bluetooth: până la 4 ore;
– Senzitivitate microfon:-34db.