Bose anunţă difuzorul SoundLink Micro, rezistent la apă şi cântărind doar 300 de grame

0
811

Bose tocmai a anunţat un nou difuzor Bluetooth cu design compact, pe numele său SoundLink Micro. Acest model este rezistent la apă şi cântăreşte doar 300 de grame. Avem de-a face cu o mică boxă portabilă wireless, care măsoară 98.3 x 98.3 x 34.8 mm şi încape la fix pe ghidonul bicicletei spre exemplu.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Producătorul acestui gadget afirmă că difuzorul oferă 6 ore de playback audio continuu cu o singură încărcare şi “bate” până la 9 metri distanţă via Bluetooth. Ni se promite şi o reproducere fidelă a sunetului, cea mai bună dintre difuzoarele de această mărime. Bose ar fi realizat în mod unic câteva dintre componentele interne, folosind tehnologie pe care rivalii nu o posedă.

Acesta este un difuzor gândit pentru călătorii şi gândit să reziste la drum lung. Are rating IPX7, deci rezistă la ploaie şi apă sărată. Componentele interne au fost sigilate contra contactului cu apa. La bord mai avem şi un microfon pentru comunicarea hands free, iar difuzorul oferă posibilitaeta de a porni Şiri pe iOS şi Google Assistant pe Android cu o singură apăsare de buton.

Există şi funcţia Party Mode, care le permite unor difuzoare conectate să dea play la muzică în sincron, în modul Stereo. Acest difuzor costă 109.99 dolari în SUA.