PodCase debutează pe platforma de crowdfunding Kickstarter; este o husă hibrid cu baterie pentru iPhone și Apple AirPods

0
1344
PodCase

Diverse produse debutează pe platforma de crowdfunding Kickstarter, iar unul dintre ele este PodCase – o husă mai specială ce vine din partea fondatorului Pebble. Husa este creată atât pentru protejarea unui iPhone, cât și pentru “depozitarea” căștilor wireless Apple AirPods care altfel se pot pierde rapid.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Produsul vine chiar din partea fondatorului Pebble și pe lângă rolurile amintite mai sus, acest accesoriu include și o baterie la interior. Vine în două variante diferite pentru iPhone 7 și iPhone 7 Plus și grație acumulatorului de 2500 mAh se poate încărca telefonul complet o singură dată.

PodCase

De asemenea, bateria de la interior poate servi și pentru 40 cicluri de încărcare a căștilor Apple AirPods ceea ce este o funcție binevenită. Mai aflăm că acest produs va fi comercializat direct de pe platforma Kickstarter la un preț de 99 dolari, detalii extra despre campanie și husă fiind disponibile aici!