BMW M8 există până la urmă şi e prezent la cursa de 24 de ore de la Nurburgring

0
1037

E o săptămână de foc pentru fanii BMW, care au văzut superbul Concept Seria 8 şi acum savurează şi noul model BMW M8. Acesta ar fi luat parte la cursa de 24 de ore de la Nurburgring şi avem imagini cu el în premieră mai jos.

Publicitate ⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

BMW M8 a fost doar un zvon timp de multe luni, dar acum se concretizează sub forma unui prototip cu jante de mari dimensiuni şi aripi arcuite. Fotografiile sunt întunecate şi păstrează misterul, fiind extrase din materialul teaser pentru acest nou BMW, cel de 20 de secunde de mai jos.

BMW M8 ar fi bazat pe Concept Seria 8 şi are potenţialul de fi cel mai puternic automobil al bavarezilor din acest an. Succesor pentru BMW M6, noul venit ar urma să aibă aceeaşi motorizare twin turbo V8 de 4.4 litri, ca şi modelul M5 2018. Un sistem de tracţiune integrală e integrat şi va exista şi o versiune cu motor V12 (M860i) care să concureze cu Mercedes-AMG S63 şi S65 Coupe.

Pe măsură ce dezvăluirile BMW continuă, vom afla mai multe despre acest misterios automobil. Pe lângă BMW M8 cel standard va sosi şi BMW M8 GTE, maşină de curse menită pentru Le Mans şi alte întreceri de 24 de ore.