BlackBerry 9500 Thunder, telefonul touchscreen care se va duela cu Apple iPhone

1
788

Ultimele zvonuri despre compania RIM ne anunta ca producatorul pregateste un telefon concurent cu iPhone si anume BlackBerry 9500, cunoscut si sub numele de Thunder.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Aflam si ca acest nou telefon BlackBerry dotat cu touchscreen va fi lansat prin operatorii Verizon si Vodafone. Primul dintre acestia a fost alegerea initiala a lui Steve Jobs pentru lansarea in exclusivitate a lui Apple iPhone, dar compania l-a refuzat, ajungandu-se astfel la varianta AT&T. Revenind la BlackBerry Thunder, acesta va suporta conectivitate EVDO Rev. C si GSM/HDSPA, care vor oferi viteze mari de conexiune utilizatorilor. Exista si posibilitatea ca standardul de conectivitate 4G LTE sa fie suportat de noul BlackBerry.

Zvonurile despre un BlackBerry bazat pe touchscreen se potrivesc cu informatiile precedente, confom carora RIM ar fi lucrat la un „Apple Killer”, cum numesc acestia cel mai mare rival al lui iPhone. Sa fie totusi BlackBerry Thunder un rival si pentru BlackBerry 9000, telefon de abia anuntat? Folosirea interfatei touch de catre RIM ar avea sens in acest moment si aveam o banuiala ca BlackBerry AK va fi de fapt modelul 9500 Thunder, dar zvonurile sunt totusi zvonuri.

Sursa