BIGLOBE va aduce un gadget purtabil pentru copii la MWC 2015, numit Cocolis

0
676

Peste câteva zile debutează în Barcelona showul tech Mobile World Congress 2015, la care vor fi lansate terminale de tip precum Samsung Galaxy S6 sau HTC One M9. Şi purtabilele vor fi la mare preţ, de vreme ce Huawei ar pregăti 3 produse de acest gen, dar hai să vedem ce este acest gadget interesant de mai jos întâi.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

cocolis

El este un produs al firmei BIGLOBE şi poartă numele de Cocolis. Avem de-a face aici cu un gadget purtabil, care va fi prezentat la MWC 2015 în Barcelona şi care este adresat celor mici. El integrează corpul principal al device-ului, care se introduce într-o husă/brăţară. Cocolis va fi expus la standuri de pe 2 martie şi va sosi cu un display de 1.6 inch, cu rezoluţie de 220 x 176 pixeli, Android 4.2 ca OS şi un procesor dual core de 1.3 GHz.

Vom avea la bord şi 1 GB RAM şi 4 GB stocare, plus un slot nano SIM şi conectivitate 3G. Acest model primeşte şi GPS, Bluetooth 4.0 şi WiFi, iar bateria să are o capacitate de 620 mAh. Cocolis are şanse mari să funcţioneze autonom faţă de un telefon mobil şi el vine cu o carcasă rezistenta la apă şi praf. Bateria să asigura în jur de 3 zile de funcţionare şi din păcate nu avem şi preţ pentru acest gadget.