MWC 2015: Huawei lansează CarFi, un terminal care aduce tehnologia LTE Categoria 4 pe maşinile conectate

0
755

Huawei a lansat la MWC 2015, în Barcelona un nou device numit CarFi, care aduce conectivitatea 4G LTE de Categoria 4 pe maşinile conectate. Produsul este fabricat din materiale premium şi transformă automobilele în hotspoturi WiFi.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Huawei CarFi_

Viteza de descărcare oferită în acest caz este de până la 150 Mbps şi se permite conectarea cu până la 10 terminale mobile. Huawei CarFi se transfera cu uşurinţă de la un vehicul la altul, iar Huawei îşi va oferi sistemul spre test pe 400 de maşini branduite şi care se afla în mişcare în Barcelona, în timpul MWC 2015. Huawei CarFi se opreşte automat atunci când nu mai este identificat nici un dispozitiv WiFi compatibil şi îl puteţi folosi şi pentru a încărca alte terminale, câtă vreme maşina are motorul pornit.

CarFi nu include o baterie şi vine cu o funcţie de protecţie care auto reglează temperatura şi o reduce la nevoie. Gadgetul Huawei vine cu funcţia plug and play, putând fi pornit cu o singură apăsare lung a butonului “On”. El poate fi controlat de la distanţă, de pe terminale cu Android sau iOS, folosind aplicaţia Huawei Hilink. El vine pe negru, crem şi roşu.

Huawei CarFi