Bicicleta electrică Bizze Chopper este produsă în România şi a fost lansată recent de Bizze Bikes

0
3045

Nu ştiu dacă ştiaţi, dar există şi biciclete electrice cu format chopper, iar ele sunt produse în România. Un astfel de vehicul inedit a fost prezentat recent de către cei de la Bizze Bikes, în cadrul Salonului Bicicletei de la Bucureşti.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Bizze Bikes este o companie din Piatra Neamţ, care se ocupă cu producţia de biciclete electrice. Modelele firmei au fost premiate deja la Salonul Internaţional de la Geneva, iar ceea ce vedeţi în imagini, Bizze Chopper integrează un design vintage tip “chopper”. Designul clasic american a fos explorat timp de sezoane întregi de familia Teutul la celebra emisiune American Chopper de pe Discovery.

Aici avem o bicicletă electrică totuşi, nu o motocicletă, iar vehiculul integrează un motor de 250W pe roata din spate, plus o baterie Samsung de 360W sau chiar 500W. Aceasta din urmă se află integrată în rezervorul bicicletei. Există şi un afişaj LCD la bord, cu un contrast excelent, încât să afişeze toate informaţiile necesare chiar şi în timpul rulării pe vreme cu soare puternic.

Expoziţia Salonul Bicicletei din Bucureşti a adus la mijlocul aceste luni şi prezentarea acestei biciclete. Vedem că şi corpul a fost inscripţionat cu desene fistichii, unice pentru fiecare model. Farul cromat extralarge este unul dintre reperelele acestei creaţii, pentru o abordare mai retro. Furca de tip “Double Down” va fi apreciată de purişti şi cei care vor un design clasic.

Totul se sprijină pe un cadru din oţel special, vopsit electrostatic şi asamblat la atelierele Bizze Bikes din Piatra Neamţ. La bord se află frâne hidraulice Tektro, schimbător Shimano cu 6 viteze şi autonomia totală este de 60 km/h. Viteza maximă este de 25 km/h. Bizze Chopper costă 12.000 de lei, dar la Salonul Bicicletei a existat un discount special pentru cei prezenţi.

Sursa foto