BenQ primeste 5 premii red dot

0
666

image003BenQ Lifestyle Design Center, cel mai prestigios centru de design din cadrul companiei BenQ a primit nu mai putin de 5 distinctii red dot, in editia 2009 a acestor premii. Produsele castigatoare din acest an sunt BenQ Joybook R47, BenQ Joybook P53, BenQ All in one PC, camera digitala BenQ C850 si monitorul LCD BenQ E2400HD.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

In evidenta ieste PC-ul BenQ All in one, un terminal destinat tuturor membrilor familiei. Acest computer este foarte user-friendly si vine cu o interfata simplificata si personalizata, iar la capitolul design, putem afirma ca terminalul este inspirat de plantele de casa si veiozele de birou, integrand perfect produsul in peisaj.

Un alt premiant de top care trebuie mentionat este camera digitala BenQ C850, foarte durabila si profesionista. Partea sa frontala este metalica si reflecta “puterea” gadgetului, in vreme ce banda de piele care acopera partea frontala si ajunge pana in spatele aparatului ofera utilizatorului o senzatie placuta la atingere.

image009Laptopul Joybook R47 impresioneaza prin stratul de piele care il impodobeste, in cea mai buna traditie italiana a confectionarii pielariei. Textura fina a stratului care acopera terminalul a fost obtinuta printr-un proces repetat de gravura, iar PC-ul intetegreaza un touchpad luminos, pentru un aspect elegant si curat.

BenQ Joybook P53 este un laptop cu diagonala ecranului de 15 inchi, el fiind destinat interactiunii cu dispozitive home cinema, produse multimedia si Internet. Designul sau isi ia inspiratia dintr-un divan comod, iar terminalul este impodobit cu o banda de piele plasata pe capacul sau, care impreuna cu suprafata metalica confera un stil urban minimalist produsului.

In cele din urma ne oprim la un alt premiant, monitorul BenQ E2400HD, un LCD inspirat din stilul mobilierului clasic, cu finisaje discrete, carcasa metalica si textura de piele in partea din spate a monitorului.