BenQ lansează videoproiectorul laser LU950 BlueCore, destinat mediului business

0
907

BenQ a anunţat lansarea unui nou videoproiector laser, cunoscut drept LU950 BlueCore. Acesta oferă un nivel crescut de luminozitate şi va funcţiona timp de peste 20.000 de ore fără a fi nevoie de intervenţie din partea utilizatorului.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

BenQ LU950 are un sistem de proiecţie Bluecore, care poate genera până la 5000 de ANSI lumeni, dar şi imagini clare şi luminozitate intensă şi rezoluţie WUXGA. Acesta este un produs din categoria business, lucru indicat de calitatea imaginilor şi durabilitatea sa, la nivel de proiecţie laser BlueCore. E gândit pentru sălile de conferinţă şi are rol de a elimina costurile şi dificultăţile asociate instalării AV.

Cu tehnologie DLP la bord şi o sursă de lumină de top, acest model include şi tehnologia BenQ Dust Guard, un sistem care protejează contra prafului. Implică un modul laser, sistem optic sigilat al cipului DMD, dar şi un disc de culori dublu, care oferă culori RGBY intense. Dust Guard Pro scapă de posibilele erori apărute din cauza prafului de pe senzor şi discul de culoare.

Dispar astfel şi petele de pe imaginile proiectate şi se combate degradarea culorilor. LU950 poate fi ajustat pe orizontală şi verticală şi vine cu zoom de 1.6X, plus capacitatea de proiecţie la 360 de grade. Poate micşora sau mări digital imaginea, iar toate aceste setări se pot salva în memoria internă, pentru o flexibilitate crescută la instalare. BenQ LU950 vine şi cu compatibilitate cu soluţii third party, precum cele oferite de brandurile Extron, Crestron, AMX şi PJ-Link. Îl veţi găsi din această lună pe piaţa de la noi, prin distribuitorii autorizaţi.