Logitech Powered debutează oficial: încărcător wireless pentru cele mai noi iPhone-uri

0
804

Logitech a anunţat un nou încărcător wireless pentru iPhone-uri, modelul Logitech Powered. Acesta este un suport pentru încărcare wireless, cunoscut şi drept un “cradle” şi destinat lui iPhone 8, iPhone 8 Plus şi iPhone X. Rolul său este de a facilita încărcarea şi în acelaşi timp utilizarea terminalului fără probleme.

Publicitate

Powered permite o poziţionare comodă a telefonului, în portret sau landscape şi îi permite utilizatorului să vizioneze un clip, citească ştiri sau să fie atent la notificări foarte uşor. iPhone-ul este plasat comod şi pentru realizarea unui apel via Facetime spre exemplu. Suportul are o formă de U şi vine cu o textură cauciucată, păstrând telefonul stabil, chiar şi cu o carcasă de protecţie cu grosime de până la 3 mm aplicată.

Acest accesoriu are certificare Qi şi este optimizat pentru iPhone, având şi sistem integrat de protecţie contra supraîncălzirii. Logitech Powered este disponibil din această lună pe Logitech.com şi în magazinele Apple la preţul recomandat de 79.99 euro. Accesoriul oferă încărcare la 7.5W şi foloseşte experienţa de 35 de ani a celor de la Logitech şi tehnologie după standarde elveţiene.

E un plus faptul că se poate ţine telefonul orientat în landscape pentru vizionarea video spre exemplu. Powered vine şi cu protecţie pentru supraîncălzire, mecanism silenţios şi suprafaţa sa cauciucată previne scăpările şi căderile pe jos în caz de vibraţii puternice. Chiar dacă e gândit special pentru iPhone, produsul e compatibil şi cu Galaxy S9, S8 şi S7.