BenQ lansează monitorul profesional de 34 inch DesignVue PD3420Q, creat pentru designeri; Are format ultrawide 21:9

0
927

BenQ a lansat în această săptămână un nou monitor profesional, DesignVue PD3420Q, gândit pentru designeri. Are format ultrawide 21:9 şi vine cu o diagonală de 34 inch. Aduce şi tehnologia exclusivă BenQ AQCOLOR, care asigură funcţionalitate Display P3 completă şi acurateţe a culorilor aproape de perfecţiune.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

BenQ îşi promovează produsul ca ideal pentru utilizatorii de sisteme Mac. PD3420Q are multiple premii internaţionale şi este “cel mai performant monitor din punctul de vedere al calităţii vizuale”, conform BenQ. E gândit pentru designeri, creatori de conţinut video şi studiouri de producţie. Are un singur cablu USB-C, pentru păstrarea unui stil minimalist şi este calibrat din fabrică după cerinţele celor mai reputaţi designeri şi creatori de conţinut.

Are şi un sistem de protecţie a ochilor proprietar BenQ, dar şi instrumente inteligente profesionale. Ca dotări primim un panou panoramic de 34 inch, cu rezoluţie de 3440 x 1440 pixeli şi suport VESA DisplayHDR 40. Formatul ultrawide e bun pentru multitasking şi pentru redarea a două imagini alăturate. Tehnologia AQCOLOR produce 1.07 miliarde de culori pe 10 bit şi acoperă spectrul sRGB în proporţie de 100% şi cel DCI-P3 98%. Există şi certificare Pantone aici, dar şi CAIMAN, HDR10/ SMPTE ST 2084.

Funcţiile profesionale sunt specializate pentru CAD/CAM, animaţii, Darkroom, DualView şi M-Book. Avem şi rotiţă de control Hotkey Puck Gen 2, capabilitate de switch KVM, moduri PIP/PBP şi conexiuni multiple DisplayPort, USB-C şi HDMI. Avem şi două difuzoare de 2.5W integrate. Preţul este de 899.99 USD pe site-ul BenQ.