BenQ anunță lansarea lui MOBIUZ EX3415R, un monitor curbat de 34 inch pentru SimRacing

0
871
MOBIUZ EX3415R

Astăzi aflăm prin intermediul unui comunicat de presă detalii despre lansarea unui nou monitor curbat. Se numește BenQ MOBIUZ EX3415R, un monitor ideal pentru simulatoarele de curse și care adoptă o diagonală de 34 inch. Din rândurile de mai jos aflați ce dotări livrează acesta și detalii despre preț, respectiv disponibilitate.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

În primul rând descoperim că acesta are o curbură a ecranului de 1900R și că afișează imagini în format 21:9. Rezoluția este de 3440 x 1400 pixeli și avem rată de refresh ridicată de 144Hz, respectiv timp de răspuns de 1ms. Bifăm și prezența unor funcții precum Black eQualizer sau Color Vibrance.

MOBIUZ EX3415R

Ni se oferă și suport AMD FreeSync Premium și modul HDRi care va optimiza culorile și contrastul pentru o imagine mai bună. MOBIUZ EX3415R elimină artefactele și efectele de blur din timpul sesiunilor de gaming și este ideal pentru jocuri SimRacing, FPS sau casual gaming. Există și difuzoare integrate aici în sistem 2.1, cu două boxe de 2W și un subwoofer de 5W.

MOBIUZ EX3415R

Apare și acustică treVolo care va îmbunătăți sunetul din jocuri, oferindu-se și 5 moduri diferite în funcție de jocul practicat. Monitorul mai aduce și buton dedicat pentru activarea funcției split-screen pentru a împărți ecranul în două și realiza două task-uri simultan. Mai mult de atât, apare și o telecomandă aici care permite comutarea ușoară între diferite scenarii de imagine, să regleze sunetul sau modurile de joc.

Monitorul MOBIUZ EX3415R se poate roti, înclina sau înălța pentru a oferi o poziție confortabilă de utilizare. Este compatibil și cu sistemele profesionale de SimRacing și are certificare EyeCare. Aceste tehnologie are rol de protejare a ochilor și prevenire a oboselii chiar și în timpul sesiunilor lungi de gaming. Prețul acestui monitor este de 999 euro și îl așteptăm listat curând pe plan local.