Belkin Soundform Freeform sunt prime căști wireless in-ear compatibile cu funcția Apple “Find My”

0
854
Belkin Soundform Freeform
Belkin Soundform Freeform sunt prime căști wireless in-ear compatibile cu funcția Apple "Find My"

Apple a anunțat în cursul zilei de ieri că dispozitivele certificate MFi (Made For iPhone) vor putea fi localizate prin funcția “Find My”. Ei bine, primul dispozitiv de acest gen este Belkin Soundform Freeform. Acestea sunt căști wireless in-ear ce au debutat chiar ieri, fix după anunțul Apple. Avem detalii despre ele mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Căștile Belkin Soundform Freeform seamănă mult ca aspect cu Apple AirPods Pro. Cu o singură încărcare acestea oferă 8 ore de redare muzicală continuă și până la 28 de ore de autonomie prin cutiuța de transport. Sunt disponibile pe alb sau negru, iar Belkin afirmă că driverele sunt în “două straturi”. Astfel, utilizatorii ar beneficia de un bas profund, cu sunete medii și înalte echilibrate. Totodată, compania a adus și tehnologia Qualcomm aptX aici pentru o calitate inegalabilă a sunetului.

Sistemul de microfoane dual asigură calitate bună în apeluri și reduce sunetul de fundal, astfel încât vocea să fie clar auzită. Prin intermediul programului “Find My” disponibil, utilizatorii își pot găsi căștile în cazul în care le-au pierdut. Carcasa este dotată cu un difuzor care va emite un sunet în acest caz, dar pot fi puse și în “Lost Mode”. Rețeaua Find My le poate localiza în mod eficient întrucât folosesc tehnologia UWB, asemeni iPhone-urilor de nouă generație. Datele privind locația sunt private și nu pot fi accesate nici măcar de Apple sau Belkin, fiind stocate local.

În plus, căștile sunt certificate IPX5 pentru rezistența la exsudație și praf și se încarcă Qi sau via port USB-C. De asemenea, sosesc cu dopuri pentru căști de mărimi diferite. Pentru ca localizarea să poată fi activată este necesar cel puțin iOS 14.3 sau macOS Big Sur 11.1. Prețul nu a fost încă comunicat, dar Belkin Soundform Freeform vor putea fi achiziționate începând de săptămâna viitoare în SUA.