Bang & Olufsen prezintă un televizor opulent din lemn: BeoVision Eclipse Wood Edition

0
1540

Cine vrea să spargă 15.000 de dolari pe un televizor, are acum o nouă opţiune: Bang & Olufsen BeoVision Eclipse Wood Edition. Acesta este un televizor cu carcasă de lemn lucrată cu mare migală şi care duce experienţa TV la un nou nivel al opulenţei.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

În mare acest model pare similar cu BeoVision Eclipse de anul trecut, doar cu adiţia acelei particule “Wood Edition”. De această dată primim o incintă de difuzor fabricată din lemn de stejar. Varianta de 55 inch a televizorului costă 11.000 de dolari, iar cea de 65 inch 15.000 de dolari. Acest TV rulează WebOS 3.5 de la LG şi vine cu rezoluţie 4K, suport HDR şi un soundbar cu 3 canale integrat în televizor.

De designul acestui produs s-a ocupat Torsten Valeur, şeful grupului de design David Lewis Designers. Nu e primul proiect al lui Valeur pentru Bang & Olufsen, acesta realizând şi BeoCom 2, unul dintre cele mai trăznite telefoane fixe din istorie, cu un design total inedit. Revenind la televizoare, suma de mai sus se justifică oarecum prin marginile super înguste ale ecranului TV, dar şi prin accesul la servicii de streaming muzical, la radio prin Internet şi acele aplicaţii pe care le asociem lui webOS pe televizoarele LG.

Televizorul are şi un suport cu motoraş, care se poate deplasa şi roti spre utilizator, pentru o experienţă de vizualizare mai bună.