Bang & Olufsen împlineşte 95 de ani şi lansează Golden Collection, o variantă luxoasă a produselor sale

0
867

Bang & Olufsen împlineşte o vârstă venerabilă în această perioadă, de 95 de ani, iar brandul aniversează ocazia specială lansând Golden Collection, o variantă luxoasă a produselor sale. Brandul danez a lansat o nouă reinterpretare a celor mai populare produse ale sale

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Colecţia include produsele favorite ale brandului, precum Beosound Balance, Beosound A9, dar şi Beolab 90 şi Beolab 50. Apar şi modele de căşti Beoplay H95 şi Beoplay E8 de generaţie a treia. Toate aceste unităţi au primit noi nuanţe şi materiale asociate cu căldura şi durabilitatea: aluminiu în tonuri aurii, materiale textile în culori pământii, piele de miel, lemn de stejar şi chiar mamrură Carrera.

Golden Collection este formată din aceste produse:

Beosound Balance (2500 euro): este o boxă cu detalii din aluminiu auriu, material textil împletit alb şi o bază elegantă realizată din marmură Carrera, folosită pentru prima oară de acest brand. Are o structură organică, ce permite ca nici o boxă să nu semene cu alta.

Beoplay A9 (2750 euro): difuzor wireless comparat de designeri cu o piesă de mobilier şi care vine cu un inel din aluminiu auriu, picioare din lemn de stejar deschis la culoare şi o parte din material textil de culoarea nisipului produsă de către Kvadrat.

Beosound 2 (2000 euro): boxa are o formă conică specială şi vine cu o dispersare la 360 de grade a sunetului. Aduce un corp din aluminiu auriu anodizat, produs la fabrica de aluminiu a Bang & Olufsen.

Beovision Harmony (19.500 euro): este o gamă premium TV a B&O, cunoscută pentru modul special în care prezintă mişcarea. Vine cu un centru sonor realizat din aluminiu, în tonuri aurii, un suport în aceleaşi nuanţe şi o husă pentru difuzor realizată manual din aluminiu şi furnir de stejar. Are şi o telecomandă specială, Beoremote One, care permite controlul de la distanţă. Este realizată dintr-o singură bucată de aluminiu auriu.

Beolab 50 (30000 euro)/ Beolab 90 (75000 euro): două boxe active de nouă generaite B&O aduc detalii din aluminiu auriu, material textil colorat şi accente realizate manual din stejar deschis la culoare.

Beosund A1 2nd Gen (250 euro): are grilaj din aluminiu perlat, o curea realizată din piele şi o mică etichetă din aluminiu cu logo B&O

Beoplay H95 (800 euro): căştile de top ale brandului

Beoplay E8 3rd Gen (350 euro): cel mai bine vândut model de căşti cu adevărat wireless din noua colecţie wireless. Are detalii din piele de miel de culoarea nisipului şi o interfaţă din aluminiu auriu. Are o carcasă pentru încărcare wireless din piele.

Produsele ajung în magazinele autorizate din această săptămână.