Bang & Olufsen anunţă căştile wireless Beoplay E6, cu design elegant, rezistent

0
770

Bang & Olufsen a anunţat în această săptămână lansarea căştilor Beoplay E6, care aduc un design elegant şi sonorizare la înălţime. Aceste căşti sunt şi foarte rezistente, la deteriorare, transpiraţie sau umezeală. În comparaţie cu vechile modele aduc o serie de îmbunătăţiri cerute de comunitatea de fani B&O.

Publicitate

Acestea sunt căşti wireless, care sunt conectate între ele cu un fir, ce vine trecut peste gâtul utilizatorului. Promovat ca un accesoriu urban, headsetul Beoplay E6 vine cu un fir împletit pentru a fi mai uşor şi mai rezistent. Atunci când vă opriţi din ascultat muzică, puteţi pur şi simplu să prindeţi găştile în jurul gâtului. Există magneţi de dimensiuni reduse în fiecare cască. Aceştia ajută la conectarea căştilor la gât când ai oprit ascultarea şi vrei doar să le porţi ca fashion statement.

Beoplay E6 soseşte cu un nou tip de încărcător snap on, ce permite încărcarea în timpul utilizatorii, dar şi cu un nou sistem de fixare pentru sesiunile de fitness. Noile dopuri din silicon vă permit să personalizaţi produsul, iar greutatea este distribuită în mod egal pentru confort sporit. Avem şi o telecomandă in line integrată pe fir şi oferind 3 butoane din aluminiu, dar şi un microfon.

Accesoriul se încarcă în aproximativ 2 ore şi încărcarea full vă oferă 5 ore de playback muzical. Produsul costă 1399 lei şi vine pe două nuanţe: negru şi “sand”. Căştile se găsesc la eMAG.ro şi în magazinele iStyle din luna septembrie.