Bang & Olufsen a lansat nole căşti Beoplay H95, cu anulare de zgomot şi design de lux

0
1807

Bang & Olufsen a anunţat o nouă pereche de căşti, modelul Beoplay H95, care vine cu anulare a zgomotului de fond şi costă 800 de dolari. Da, ştiu, costă mult, dar e vorba despre căşti premium “de călătorie”, aşa cum le numeşte producătorul.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Este şi un produs aniversar, care vine la 95 de ani de existenţă B&O. Avem de-a face cu căşti over the ear care combină cele mai bune elemente ale generaţiilor de produse Bang & Olufsen. Dispozitivul are perne ovale pentru urechi, iar aceste perniţe sunt realizate din piele de miel. Banda care uneşte cele două cupe este realizată din spumă cu memorie, un material textil special combinat cu piele de vită bine tăbăcită. Rama ce ţine totul împreună este realizată din aluminiu prelucrat, iar perniţele sunt ţinute magnetic, fiind uşor de schimbat dacă vreţi să le înlocuiţi.

Căştile dispun de drivere de 40 mm din titaniu, iar Bang & Olufsen aduce şi tehnologie proprietară de procesare a semnalului digital, afirmând că oferă cea mai avansată anulare a zgomotului de fond dintre toate căştile B&O. Veţi putea şi controla nivelul de anulare a zgomotului, alături de volum şi “transparenţă” a sunetului. Sunt folosite butoane rotative speciale din aluminiu integrate pe lateralul căştilor. Acestea mai aduc şi 4 microfoane şi oferă o autonomie de până la 38 de ore cu o alimentare, chiar şi cu ANC activat.

Putem folosi şi cablu 3.5 mm şi Bluetooth 5.1 pentru a face conexiunea la un telefon sau alt dispozitiv. Având în vedere toate aceste dotări, parcă preţul de 800 de dolari începe să aibă sens. Produsul ajunge în magazine pe 10 septembrie.