Axis lansează noua gamă de camere de rețea mobile; produse destinate supravegherii unei arii extinse

0
696

Compania suedeză Axis a anunțat astăzi lansarea unei noi game de camere de rețea mobile destinate pentru infrastructura critică. Produsele de aici dispun de capabilități îmbunătățite de pan și tilt, fiind dedicate supravegherii unor arii extinse și având un câmp vizual neobturat de până la 360 grade sau la 135 grade de la sol la orizont.

Publicitate

Noile camere sunt bispectrale și termice, modele adresate atât organizațiilor din domeniul privat, cât și instituțiilor publice. Printre caracteristicile acestor camere avem mișcarea PTZ fluentă și pan continuu, stabilizatorul electronic de imagine integrat (EIS) – funcționalitate ce ajută în cazul în care camerele sunt instalate în locuri supuse vibrațiilor și slotul SFP pentru o conectivitate facilă prin infrastructură de fibră optică.

De asemenea, se notează și capabilitățile performante ale acestor camere chiar și în condiții de vânt și temperatură extremă, cât și diferitele opțiuni de montare, fie direct pe coloane, fie pe pereți. Noua gamă include atât camere mobile termice, cât și camere mobile PTZ și bispectrale.

Modelel AXIS Q8641-E și AXIS Q8642-E PT sunt camere termice de rețea care oferă un contrast termic excelent și care împreună cu software-ul de analiză permit o detecție pe distanțe mari, oferind imediat confirmare vizuală operatorilor.

În continuare avem camerele de rețea AXIS Q8685-E/- cu tehnologie PTZ ce oferă imagini video HDTV și care dispun de zoom 30x cu focus recall. Datorită combinării dintre Axis Forensic WDR (wide dynamic range) și sensibilitatea la lumină scăzută se asigură o performanță superioară chiar și în cele mai dificile condiții de iluminare.

De asemenea, din noua gamă fac parte și camerele PTZ de rețea bispectrale numite AXIS Q8741-E și AXIS Q8742-E care oferă o combinație a două transmisii video live, una generată de un senzor termic și una generată de un senzor HD. Camerele de față dispun de zoom 30x și de Forensic WDR.

Aflăm că modelele AXIS Q8741-LE, AXIS Q8742-LE şi AXIS Q8685-LE dispun de un proiector IR care oferă suport pentru realizare de supravegheri și pe timp de noapte. Prețurile de comercializare noile camere video vor fi anunțate curând.