Avem culorile lui Samsung Galaxy S10, iar S10 Lite va face senzaţie pe o nouă nuanţă

0
3487
Samsung Galaxy S10

Scăpările lui Samsung Galaxy S10 continuă şi azi vorbim despre colorit din nou. A scăpat pe web un tabel care prezintă variantele de culoare pe care le vor etala terminalele Samsung în următorul an. Hai să vedem despre ce e vorba.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Vă reamintesc că în ultima săptămână am aflat și presupuse preţuri pentru handseturile din seria Galaxy S10. Se porneşte de undeva de la 745 de euro cu Galaxy S10 Lite, se ajunge la 889 de euro la Galaxy S10 și 1001 euro la Galaxy S10 Plus. Cât despre culori, iată cum sună acestea:

  • Samsung Galaxy S10 Liţe: galben, alb, negru, verde, albastru
  • Samsung Galaxy S10: alb, negru, verde, albastru
  • Samsung Galaxy S10 Plus: alb, negru, verde, albastru
  • Samsung Galaxy S10 Ceramic: alb, negru

Mă bucură să văd verde pe listă, mai ales dacă sfârșim cu acel Emerald de la Galaxy S6 Edge pe care îl tot aştept să revină. Observând varietatea de culori a lui Samsung Galaxy S10 Lite îmi e foarte clar cum îl va poziţiona Samsung şi anume ca rival pentru iPhone XR. Se pare că el va fura privirile mai ales pe nuanţa de galben.

Mă intrigă şi faptul că primim o versiune ceramică, chiar dacă nu e ceva chiar nou pentru că şi firme ca Xiami sau OnePlus au mai făcut asta. Voi ce culoare preferaţi de pe listă?