ASUS ROG Phone este anunţat în România; Va costa 5500 de lei şi vine în trimestrul 3

0
1095

Pe 7 iunie ASUS a organizat în România o conferinţă, pentru a ne pune la curent cu noutăţile de la Computex 2018. Au prezentat laptopurile ZenBook şi Vivobook cele mai noi, plus modele ROG şi evident şi starul de la Computex, ASUS ROG Phone. Din păcate nu l-am văzut fizic, dar i-am aflat data de debut în România şi preţul pe piaţa locală.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Să începem cu ce e mai interesant: preţul. Acest telefon va sosi la suma de 5500 de lei pe piaţa locală, la pachet cu un sistem de răcire extra (accesoriul AeroActive Cooler). Dacă veţi cumpăra toate accesoriile (dock PC, joystick stil consolă, joystick cu două ecrane, dongle-uri şi altele de gen), pachetul full va duce la 10.000 de lei. Acesta este un telefon de gaming, cu procesor Snapdragon 845 şi sistem de răcire 3D cu camere de vapori.

Are un sistem special de răcire GameCool 3D, pe bază de cameră de vapori şi se remarcă prin senzorii tactili AerTrigger, care se află lateral, respectiv sus, dacă ţineţi telefonul în landscape. A se remarca designul său agresiv, specific seriei ROG, cu un look SF ce aminteşte de un automobil de curse sau un robot. Ecranul AMOLED HDR oferă o rată de refresh de 90 Hz şi timp de răspuns de 1 ms.

Acesta ar fi şi primul telefon cu procesor Snapdragon 845 tactat până la 2.96 GHz. Vine cu 8 GB RAM, o interfaţă specială pentru zona de gaming şi camerele lui ZenFone 5z. Primim şi o baterie de 4000 mAh şi jumătate din appeal îl reprezintă accesoriile. Avem joystickuri ataşabile lateral, un joystick-dock care include un extra ecran şi o extra baterie de 6000 mAh, plus un emiţător spre TV, care transforma telefonul în consolă.

Dockul special transformă experienţă în una PC, cu tastatură, mouse şi monitor. Dotările includ 128 sau 512 GB stocare, camera frontală de 8 MP, încărcare rapidă a bateriei şi Android 8.1. Conferinţa de prezentare a produsului se vede mai jos.