ASUS Lyra Trio este un WiFi mesh disponibil acum la precomandă

0
838

Pentru că doar un router wireless nu este niciodată de ajuns, mai ales dacă ai o locuinţă mare sau multe device-uri şi încăperi de acoperit, o idee bună este să ai un “WiFi mesh”. ASUS are un produs tip mesh, folosit în ideea de a amplifica semnalul pe cât de mult posibil. Gadgetul se numeşte ASUS Lyra Trio şi este disponibil acum la precomandă.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Sistemele WiFi mesh au devenit tot mai populare în ultimii ani, un exemplu fiind şi Google WiFi. Să vă explic şi care e conceptul pentru Lyra Trio: folosind mici gadgeturi cu rol de mini hotspoturi şi amplificatoare se va acoperi o întreagă locuinţa cu semnalul WiFi, încât să nu fie nici măcar un punct mort. Multiple huburi interconectate sunt folosite pentru a asigura un semnal care e mereu bun, rapid şi o conexiune care nu pică niciodată.

Lyra Trio are avantajul unei protecţii aduse la zi şi al unui firmware actualizat cu un singur click, plus funcţie AiProtection Classic, pe bază de tehnologie de la Trend Micro. Marea problemă în locuinţe şi zone mari o reprezintă pereţii, dar cu aceste accesorii scăpaţi de necaz. Imprăştiind multiple “noduri” de genul prin casă veţi extinde acoperirea WiFi şi creşte rata de transfer.

ASUS se laudă că Lyra Trio poate acoperi până la 501 metri pătraţi şi foloseşte un design tip piramidă pentru a se asigura că semnalul călătoreşte vertical, acoperind şi multiple etaje pe verticală. Produsul foloseşte conexiuni 3×3 MIMO, între huburile din mesh şi între terminalele conectate, pentru a creşte lăţimea de bandă. Lyra Trio e pe Amazon şi costă 299.99 dolari. Ajunge pe 1 mai.