Lenovo lansează o filială axată pe produsele smart home, cunoscută drept LECOO

0
1532

Xiaomi este una dintre companiile chineze care activează cel mai intens în zona gadgeturilor inteligente şi i-am văzut lansând de la smart TV-uri la aparate de aer condiţionat şi aparate de gătit orez. E culmea că se ridică peste multe firme cu ştaif din China, dar Lenovo vrea să pună capăt supremaţiei şi a lansat filiala proprie numită LECOO, axată pe fix pe smart home.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Atenţie, a nu se confunda cu LeEco, companie producătoare de telefoane şi automobile electrice, dar care se ocupă şi cu streamingul. Odată cu noul brand apar şi câteva produse noi, precum routerul Lecoo Smart Router S1.

Acesta este un router cu 4 antene şi cu preţ accesibil, care vine cu suport WiFi dual band şi viteze până la 1200 Mbps. Are şi 512 MB RAM şi 32 GB stocare, iar la bord se află şi un port USB 3.0. Costă 79 dolari.

Apoi a debutat şi Lecoo Baby Monitor A1, care costă 110 dolari şi vă permite să monitorizaţi activitatea bebeluşului vostru. Poate captura cele mai importante momente din viaţa sa şi eventualele probleme de sănătate sau disconforturi ale celui mic. Baby monitor-ul poate fi plasat pe ziduri sau suprafeţe plate şi se poate roti la 360 de grade orizontal şi la 180 de grade vertical.

Filmează Full HD şi are baterie de 4000 mAh.

Au mai sosit şi Lecoo Smart Camera S1 şi R1, care au dotări similare, dar dimensiuni şi preţuri diferite. Pot fi folosite în grupuri de câte 3, iar feedul lor să fie transmis către smartphone. Le puteţi comanda de pe telefon să îşi oprească înregistrarea şi se vor îndrepta cu faţa în jos pentru a opri hackerii sau NSA să spioneze în continuare.

Aceste device-uri vine şi cu sloturi microSD, porturi microUSB şi suport WiFi la 2.4 GHz. Chiar dacă nu avem preţ pentru aceste camere, mă aştept să nu coste mai mult de câteva zeci de dolari.