ASUS lansează routerul RT-AC86U, cu viteze ridicate şi acoperire largă

0
1152

ASUS a anunţat în această săptămână un nou router high end, modelul RT-AC86U, care se remarcă prin vitezele ridicate şi acoperirea largă. Vine cu tehnologie din clasa AC2900 şi este ideal pentru gaming, dar şi pentru streaming. Utilizează două benzi concurente 802.11ac şi tehnologie NitroQAM.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Lăţimea de bandă AC2900 este atuul său şi primim şi suport pentru tehnologie MU-MIMO. Antenele de înaltă performanţă, care pot fi admirate în imagini îl ajută să scape de punctele moarte din locuinţă. La bord avem şi funcţii ca Adaptive QoS, care prioritizeaza traficul jocurilor şi operează în tandem cu un accelerator de jocuri încorporat, cunoscut ca WTFast, care optimizează conexiunile cu serverele de jocuri de pe glob.

De securitate se ocupă ASUS AiProtection, care are în spate o soluţie Trend Micro Smart Network. La interiorul acestui router ASUS RT-AC86U se află un procesor dual core de 1.8 GHz. Acest model livrează o lăţime de bandă de până la 2167 Mbps pe frecvenţa de 5 GHz şi 750 Mbps pe cea de 2.4 GHz. Prin intermediul tehnologiei MU-MIMO putem conecta până la 4 terminale compatibile pentru a opera la nivelul maxim permis de conexiune.

ASUS RT-AC86U este disponibil pe piaţa din România la preţul de 1100 de lei, cu TVA inclus.